Alles om uw fiets om te bouwen tot een échte elektrische fiets!

Verkooppunten

Verkooppunt worden

Voor consumenten met een jonge betere fiets kan het een oplossing zijn de fiets om te bouwen naar een elektrische fiets. De doelgroep voor de FMH motor ombouwset is voornamelijk de groep mensen met een jonge, betere fiets die nu relatief weinig opbrengt. Vooral voor die klant is het interessant om om te bouwen. Helemaal als de klant er tegenop ziet om weer een een grote uitgave te doen van een paar duizend euro. Speciaal voor die klanten is een ombouw een oplossing. Voor de prijs van het verschil tussen een gewone fiets en een elektrische fiets kan hun fiets omgebouwd worden. Zo kun je die klant die eigenlijk de winkel uit wil gaan lopen, 'om er nog even over na te denken', toch een oplossing bieden.

Voor de vakhandel kan de FMH motor ombouwset een oplossing bieden bij deze vaak nog twijfelende groep klanten. Veelal hebben ze de laatste jaren al een grote investering gedaan en zijn erg gehecht aan hun huidige fiets. Een ander voordeel: de fiets hoeft niet ingeruild te worden en de klant kan tevreden met de bestaande fiets blijven rijden. Maar denk ook eens aan alle speciale fietsen zoals tandems en driewielfietsen of fietsen met een bijzondere lage instap. Vaak is er helemaal geen elektrische variant van dat soort fietsen verkrijgbaar. Ook voor deze fietsen is onze ombouwset uitstekend geschikt.

De vakhandel helpen we met een uitgebreid scala aan ondersteuning, onder andere: folders in diverse talen, gepersonaliseerde strooifolders en posters.

Denkt u: wat een interessant product en wilt u hiermee aan de slag?

Neem dan contact op met:

Demotech - FMH Motor
Kapelstraat 35
5591 HC Heeze

mob: +31 (0) 6 5495 3926
email: info@ombouwsetelektrischefiets.nl

U kunt ook via het contactformulier hieronder uw gegevens achter laten en wij nemen dan contact met u op.